#1 - Utk Awak.. (ripped)

heh.. so i was gugling around and came across this.. its.. erm.. sumhow interests me.. so haha...
kudos to : http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=388156&extra=page%3D1

here goes :

Awak
Hari nie saya happy sangat
Awak datang call saya
Tapi saya buat2 biasa je
Egonya saya, padahal hati tue suka


Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak datang tempat saya,
Walaupun lambat tapi awak tetap datang
Tak kisahlah, janji dapat tengok awak satu hari tu


Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak kasi bunga,
Tapi saya malas nak tunjuk suka, egonya saya
Padahal dalam hati tue rasa nak melonjak je (seronok gila)


Awak
Hari nie kita makan semeja
Saya buat selamba je,
Saje biarkan awak dengan kawan saya
Tapi saya bangga
Awak dapat serasi dengan mereka


Awak
Hari nie saya dapat berita,
Awak demam, (rungsingnya saya)
Saya risau tak tau nak buat apa
Saya jauh tapi saya cuma dapat tanya kabar awak je


Awak
Hari nie saya berserabut sangat
Tapi saya tak tunjuk, saya terfikir
Macam mana keadaan awak
Awak senyap je, saya pun senyapla
Egonya saya


Awak
Hari nie saya tengok awak senyap je
Saya pun terfikir, awak ingat saya tak?
Saya ingat awak tapi buat selamba je
Dalam hati tuhan je yang tau (resah gila)


Awak
Hari nie saya tengok awak senyap lagi
Saya cuba hubungi awak
Tapi sekejap je cakap kononnya busy
Padahalnya tak, sebenarnya takut bos marah


Awak
Hari nie saya tengok gambar kita
Saya terfikir,
Awak selalu tak tengok macam saya?
What ever tuhan aje yang tahu


Awak
Hari nie hati saya meronta
Saya ingat nak call awak
Tapi saya takut ganggu mak awak
Kesian dia


Awak
Hari nie saya tak call awak
Bukan sengaja, tapi saya banyak kerja
Saya tau awak hampa
Maafkan saya


Awak
Hari nie saya tak call awak lagi
Bukan sengaja tapi
Saya tak tau mana lokasi awak (saya buntu sangat)
Tak tau macam mana nak hubungi awak


Maafkan saya lagi ...

Erm.. my comment? best! schwit! tp.. tuh a.. awal cam berkeyakinan... then slow.. then.. hm.. balming himslef? hm.. kurg keyakinan?
hm............... tuh ke sbb aku ske this piece? hm......

nway..a d e sambungan die.. agak saedey.. here goes..

Awak,
Kenapa terus menyepi,
Saya risau sangat,
Awak dah lupakan saya ke?
Tapi saya masih ingat kat awak.

Awak,
Fikiran saya semakin rungsing
Semuanya kerana awak
Awak terus menyepi
Di mana awak?

Awak,
Masa terus berlalu,
Namun awak masih menyepi,
Telefone pun tidak berfungsi,
Benarlah awak dah lupakan saya di sini

Awak,
Saya terlihat satu gambar di blog awak
Gambar itu cukup menjelaskan suasana sebuah majlis
Yang nyata hati saya hancur!
Dalam diam rupanya awak dah ada yang lain
Sampai hati awak...

Awak,
Kini saya sedar,
Maaf jika panggilan saya selama ini menganggu awak,
Yang nyata adakah awak di takdirkan bukan untuk saya,
Biarlah saya terus menrindu,
Pasrah jika jalan ini yang kita akan pilih..

pergh.... awalau pun x leh lawan saedey 1 liter of tears, tp awek kawen nagn org laen..
hmm.. then.. sumhow related la palk.. hmm.... tp dun wori.. as long as she is hepi kan? ade lg sambunganye...

Tapi satu perkara yang awak perlu tahu,
Kenali awak adalah anugerah terindah yang pernah saye miliki.


Terima kasih awak...

hehehe... nais piece.

=)

//alak

Comments

  1. whoaaaaa~!!! suwit gileeeee. tp jahat la dia kawen laennnnn

    ReplyDelete
  2. ppuan ni ego gak ek?
    ingt laki jek..
    huhu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Check SecStore KeyPhrase of Java Stack

Windows 2003 W2k3 Getting Current MTU Size

Python: thread.error: can't start new thread