Posts

Showing posts from August, 2009

Convo.. :|

Aku.. dlm kebusanan.... beleek2 blog org.. blog belle.. cix... aalim.. uena... akmals.ne... teng... yap... aabi.. limauais.. suaradiawangan... dan beberape lg....
and..
rata2... smua ade post pasal convo...

:(

Hikmah.. Kene yaken.. Semua bende adalah sunnah Allah.. So.. yaken.. :|
Haih... Tuhan je tahu.. -.-

Teringat SMS yg ak penh dpt dulu.. dr Drah ke sape ek.. Drah kot.. tp aku x engat dah cmana msg tuh.. tp.. it says sumthing like this: (i remake my own version)

" Kadang2 kite diberi petir, guroh, halilintar.. kite menangis, takot, risau, mencari2 matahari kite.. Tp, jike kite bersabar, tunggu, tabah, rupenye2 Allah nk hadiahkan kite pelangi yg indah.. =)"

Heh.. lebeeh kurg a tuh.. Nevertheless, congratz guys, fr yr graduation, and those otehrs, fr yr supports. I really honestly seriously missed u guys.

Sorry x skali.. >____________________<~

**edited***

//alak

#1 - Utk Awak.. (ripped)

heh.. so i was gugling around and came across this.. its.. erm.. sumhow interests me.. so haha...
kudos to : http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=388156&extra=page%3D1

here goes :

Awak
Hari nie saya happy sangat
Awak datang call saya
Tapi saya buat2 biasa je
Egonya saya, padahal hati tue suka


Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak datang tempat saya,
Walaupun lambat tapi awak tetap datang
Tak kisahlah, janji dapat tengok awak satu hari tu


Awak
Hari nie saya happy sangat,
Awak kasi bunga,
Tapi saya malas nak tunjuk suka, egonya saya
Padahal dalam hati tue rasa nak melonjak je (seronok gila)


Awak
Hari nie kita makan semeja
Saya buat selamba je,
Saje biarkan awak dengan kawan saya
Tapi saya bangga
Awak dapat serasi dengan mereka


Awak
Hari nie saya dapat berita,
Awak demam, (rungsingnya saya)
Saya risau tak tau nak buat apa
Saya jauh tapi saya cuma dapat tanya kabar awak je


Awak
Hari nie saya berserabut sangat
Tapi saya tak tunjuk, saya terfikir
Macam mana keadaan awak
Awak senyap je, saya pun senyapla
Egonya …

blog baru.. =D

Erm.. Salam, and Hi...

presenting.... blog abru~ hanye utk akud an aku shj.. er... mebid an beberape org len.. utks aep2 yg aku sengaje nk dorg bace... dan utks aep2 yg mmg aku tujukan blog ini kepadanye.. er.. ikut a sape nk bace.. haha..

erm.. fest ting fest, kalau baca blog ne, jgn banyak komplain, this is mai blog, i handle it with my own style, i write with my own projection, i typo as i wish, so, its mine, so beat it. Hau ai make mai blog look and feel, its my own damn right. lalaal~ Gile demanding.. apdahal x dop org nk bace pun.. wakkakaka..

Heh... my first post by my own and very ME. kalau x , org len yg tlg postkan.. hahaha

ok..

//alak